Coaching

Sukces to maksymalne wykorzystanie możliwości jakie masz - Zig Ziglar

Wierzymy, że posiadasz wszystkie zasoby, których potrzebujesz, by osiągnąć to, czego pragniesz. Możemy pomóc Ci je odkryć.

Zgłaszam się!

O projekcie

ReEnergised to nasz autorski projekt, w którym stawiamy sobie za cel zainspirowanie Ciebie do działania. Zależy nam, byś zaczęła/zaczął realizować swoje pomysły, plany i projekty. By nie były one jedynie pięknymi historiami w Twojej głowie, ale wreszcie ujrzały światło dzienne i pozwoliły Tobie żyć życiem jakie pragniesz, a jednocześnie wzbogacały innych.

Ten program jest dla Ciebie, jeśli:

• nie do końca wiesz, czego chcesz w swoim życiu. Nieustannie szukasz, angażujesz się w coraz to nowe projekty, być może masz trudność z ich ukończeniem. Wiesz, że najlepsze biznesy lub kariery zawodowe oparte są na pasji, a Ty masz ciągle trudność z odkryciem Twojej własnej,
  • czujesz, że coś Cię powstrzymuje przed pokazaniem światu, co masz do zaoferowania,
  • masz problem ze zmotywowaniem się do działania i ruszeniem z miejsca,
  • podejmujesz się różnych działań, ale ich rezultaty nie są dla Ciebie satysfakcjonujące i ciągle kończysz w tym samym miejscu,
  • marzysz o zmianie w swoim życiu albo masz idealną wizję swojego życia, rzeczywistość bardzo odbiega od Twoich marzeń, a Ty nie wiesz jak lub nie masz odwagi do zmiany.

W czasie sesji coachingowych odkryjesz źródło pewności siebie, przestaniesz zadręczać się wątpliwościami, będziesz mogła/mógł rozwiązać trudną lub konfliktową sytuację z którą się aktualnie mierzysz, odkryjesz i usuniesz blokady, które powstrzymują Cię przed sięganiem po to, czego naprawdę pragniesz, odkryjesz swoje supermoce, co umożliwi Ci świadome planowanie swojej kariery zawodowej i korzystanie w pełni ze swojego potencjału, odkryjesz swoje nawyki, które sprawiają, że stoisz w miejscu. Będziesz mogła/mógł wreszcie ruszyć do przodu!

Co?

Oferujemy indywidualne sesje coachingowe, które będą się odbywały w odstępie 2-3 tygodni. Każda sesja potrwa 60 minut.

Cena 1 sesji wynosi 150 zł.
Pierwszym 2 osobom, które zgłoszą się do projektu do 15. kwietnia 2022, oferujemy 3 bezpłatne sesje coachingowe.

Kiedy?

Zgłoszenia do projektu przyjmujemy w trybie ciągłym. Sesje odbywają się po indywidualnym ustaleniu z wybranym coachem.

Gdzie?

Oferujemy sesje stacjonarne w Lublinie, Warszawie i w Gdańsku lub spotkania online przez Zoom.
Jeśli będziesz korzystać z bezpłatnych stacjonarnych sesji coachingowych, zobowiązany będziesz do zapewnienia lub opłacenia sali do ich przeprowadzenia (koszt ok. 30 zł brutto).

Język

Sesje coachingowe prowadzimy w języku polskim lub w języku angielskim.

Harmonogram

Sesja wstępna

Zadaniem tej sesji jest ustalenie celu na proces coachingowy i nawiązanie relacji między coachem i osobą korzystającą z coachingu. To jest również ten moment, gdy obydwie strony podejmują decyzję, czy współpracować dalej. Możesz zrezygnować w tym momencie, jeśli stwierdzisz, że nie nawiązałeś relacji z coachem. Jeśli zdecydujesz się na dalszą pracę, zobowiązujesz się do pełnego uczestnictwa w projekcie.

Regularne sesje

Terminy sesji są ustalane z wyprzedzeniem. Między sesjami masz do wykonania ćwiczenia w domu.

Sesja zamykająca proces

Celem tej sesji jest domknięcie procesu i jego ocena.

Sylwetki coachów

Agnieszka Pater

Jestem coachem rozwoju zawodowego. Towarzyszę ludziom w zmianie po to, by mogli rozwinąć skrzydła i zacząć robić to, co jest ich powołaniem. Jestem akredytowanym coachem ICF i praktykiem metody Points of You. Posiadam 12-letnie doświadczenie w pracy w korporacji, w tym na stanowisku zarządzającym. Jestem właścicielką marki Agnieszka Pater Coaching. Jako coach i praktyk biznesowy, pomogę Ci wzmocnić twoje kompetencje zawodowe. Odkryjesz swoje talenty i mocne strony, jak również sprecyzujesz swoje cele życiowe.

Więcej o mnie: www.agnieszkapater.pl

Monika Grzesiak-Chmura

Stosuję podejście coachingowe w codziennym życiu, jestem skupiona na tym, by pracować z tym co jest istotne tu i teraz. Największe efekty osiągam we wspieraniu rozwoju potencjału, przywództwie i rozwoju biznesów.

Zawsze dostosowuję narzędzia do indywidualnych potrzeb Klienta. Używam metod i technik, które uważam za skuteczne: metod uczenia przez doświadczenie, wizualnych, coachingu prowokatywnego i narzędzi design thinking.

Jeśli potrzebujesz wyzwania, możesz na mnie liczyć!

Więcej o mnie: https://www.linkedin.com/in/monika-grzesiak-chmura/

Jestem coachem i pedagogiem, więc naturalnie w swojej pracy koncentruję się na procesie angażującym młode osoby, które dopiero wybierają swoją drogę – i osobistą i zawodową. Dzięki uważnej rozmowie, przyjrzeniu się na co młody klient zwraca uwagę, pomagam odkryć prawdziwe i osobiste potrzeby oraz potencjał, dzięki któremu może wykreować przyszłość w oparciu o wiarę w swoje możliwości i wartości. Uwielbiam pracę z młodzieżą, która za każdym razem uczy mnie świeżego spojrzenia na życie, spontaniczności oraz bezkompromisowego podążania za swoimi marzeniami.

Projekt coachingowy ReEnergised jest rezultatem projektu Wider Horizons współfinansowanego w ramach programu Unii Europejskiej Erasmus+.