ELEVATE – wznieś się na wyższy poziom!

ZESPÓŁ FUNDACJI

1 WRZESIEŃ 2018 r.

Rozwijamy kompetencje trenerów, coachów i facylitatorów. Otrzymaliśmy dofinansowanie w ramach programu Erasmus+ na realizację kolejnego projektu.

Rozpoczynamy realizację projektu ELEVATE finansowanego w ramach programu Erasmus+. Projekt powstał w odpowiedzi na potrzebę rozwijania kompetencji naszej kadry zarządzającej oraz trenerów w międzynarodowym środowisku, inspirowania się pomysłami i tworzenia warsztatów i szkoleń, które będą inspirowały  uczestników do działania.

Przed nami kolejna dawka szkoleń, na które trenerzy pojadą do naszych partnerów: Olde Vechte Foundation z Holandii, Dorea Educational Insitute z Cypru oraz ShipCon Limassol Ltd. z Cypru. Dodatkowo będziemy obserwować pracę organizacji o podobnym profilu działania, czyli odbędziemy wizytę studyjną. Będziemy również prowadzić szkolenia dla naszej organizacji partnerskiej. A dodatkowo założyliśmy w naszym projekcie, że będziemy nawiązywać nowe partnerstwa, inspirować  się pomysłami, dzielić wiedzą i doświadczeniami, doskonalić język angielski. Wszystko po to, by nasza oferta szkoleń była dwujęzyczna,  jak najbardziej dostosowana do potrzeb uczestników i odpowiadała międzynarodowym standardom edukacyjnym.